L'Approdo NewsSEASONAL CLOSURE: As in previous years the time has come to close. Tuesday, October 08 will be the last day for this year. Summing up this season we can say that the good fish is not missed ... and even you 🙂

A TASTE

Local fresh fish

Traditional cuisine. Find out why our fish is so tasty and genuine.

CONTINUE

The true taste of Grado

The true taste of Grado in a unique atmosphere! With the Lagoon as a backdrop… you will be enchanted by the view »

CONTINUE

Parking and Mooring

Or by bike, on foot or by canoe! Free car park or mooring for boats. We are also near the bicycle lane and the bus stop. How to get here »

CONTINUE

If you love fish and the sea, you’re already one of us!

Discover perfumes and flavours of a generous plate of fresh fish and enjoy it on the lagoon. After a day at the seaside, a romantic dinner for two or a meal with colleagues and friends, be our guest and we will delight your palate. - Ferdinando, the owner-

The peaceful lagoon around you

I have always wanted a simple place with a relaxed and intimate atmosphere, where I can share the flavours of our sea with my guests.

The delicious flavour of a generous plate of fresh fish, prepared according to tradition and served in a friendly way: that’s what L’Approdo is all about:

  • Traditional fresh fish-based cuisine
  • A view quite unlike anything you have ever seen before, a sunset you will never forget
  • Reachable by car and boat

OPINIONS AND FEEDBACK

<<In questo locale non useremo il dado,voglio solo gusto vero!>> Ė la prima cosa che ho detto al cuoco quando ci siamo consociuti. L’intesa è stata immediata e dopo una stretta di mano abbiamo preparato assieme un menù semplice ma vario.
FerdinandoIl titolare
Quando finiamo qualcosa, lo spuntiamo con un segno sulla lavagna del fresco, l’indomani lo troverai nuovamente fresco oppure ci sarà qualcos’altro. Ci scusiamo per qualsiasi disagio questo possa provocare, sicuri che gli amanti del pesce sapranno capire ed apprezzare.
FerdinandoIl titolare
Una tradizione è fatta soprattutto da persone, così preferisco personale gradese, gente cresciuta come me in mezzo all’acqua e tra le calli dell’isola.
FerdinandoIl titolare
Spesso i clienti mi chiedono <<cosa ci mettete per farlo così buono?>> Io sorrido perché veramente non ci mettiamo nulla… vol solo manego! (bisogna solo esser bravi ai fornelli)
FerdinandoIl titolare
    • Cappesante
    • Piatto
    • Staff
    • Vini
    • Panorama
    • Tavolo
    • Pesce
    • Gabbiani